Sportbonden en -verenigingen


SportsClinic biedt ook voor sportbonden- en verenigingen alle sportmedische topzorg onder één dak. De leden van uw bond of vereniging zijn bij ons in goede, deskundige handen.  

Wilt u bij uw sporters een sportmedisch onderzoek of een (inspannings-)test laten afnemen om zo meer inzicht te krijgen in hun individuele mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze business development manager sport, Cees van Rootselaar, T 06 - 13 00 40 85.

We bespreken dan samen met u wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sportmedische onderzoeken, blessurepreventie, advies of blessure-behandeling. SportsClinic biedt u advies en zorg op maat om de prestaties van uw sporters te verbeteren.

Sporters uit alle takken van sport kunnen bij SportsClinic terecht voor een sportmedisch onderzoek, consult en behandeling. Ons team heeft speciale expertise op gebied van sporten als voetbal, hockey, wielrennen, skiën, lacross, waterpolo, zwemmen, schaatsen, sportklimmen en honk- en softbal.

Wij werken o.a. nauw samen met de volgende sportbonden en -verenigingen:

 

 Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond Koninklijke Nederlandse Baseball en Softballbond
Koninklijke Nederlandse Zwembond  Koninklijke Nederlandse Zwembond
Nederlandse Ski Vereniging  Nederlandse Skivereniging
Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging
Nederlandse Lacrosse Nederlands Lacrosse

Verplichte sportonderzoeken

SportsClinic is bevoegd om de verplichte sportonderzoeken uit te voeren voor auto- en motorsport, duiken, zweefvliegen, parachutespringen en wielrennen. 

SportsClinic is TMS- en SCAS-gecertificeerd - voor gegarandeerde medische topsportzorg.


02 - SCAS gecertificeerd