Alle topmedische sportzorg onder één dak


SportsClinic is een gecertificeerd centrum (Topsport Medisch Centrum) voor sportgeneeskunde, waar alle sportmedische topzorg op één locatie voorhanden is. SportsClinic is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Medicort. Het St. Antonius beschikt al jaren over ruime expertise op gebied van sportgerelateerde gezondheidsproblemen. Medicort is expert op het gebied van sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie.

De expertise van beide organisaties is sinds 2011 gebundeld in de vorm van SportsClinic, waardoor een multidisciplinaire aanpak mogelijk is. Hierdoor wordt u als sporter op één locatie snel, deskundig en efficiënt geholpen!

De voordelen van SportsClinic

 • Snel geholpen
  Als sporter wilt u blijven presteren en bewegen. We vinden het dan ook belangrijk dat u snel weet waar u aan toe bent. Daarom kunt u bij ons snel terecht, vaak dezelfde dag nog, en wordt u vakkundig geholpen. Indien nodig, kunnen wij snel intern doorverwijzen.
 • Multidisciplinaire aanpak
  Onze sportartsen en fysiotherapeuten werken samen met alle (para)medische specialisten die nodig zijn voor uw onderzoek of behandeling. 
 • Alle sportmedische topzorg onder één dak
  Bij SportsClinic vindt u alles wat u nodig hebt, van sportfysiotherapeut tot sportarts. SportsClinic beschikt over alle onderzoekstechnieken en specialisten van het gerenommeerde St. Antonius Ziekenhuis. Aanvullend onderzoek (bijv. bloedonderzoek, een MRI of een röntgenfoto) is snel en eenvoudig toegankelijk.  
 • Géén verwijzing nodig
  U kunt direct een afspraak maken om uw blessure door een sportarts laten onderzoeken. U kunt de sportarts ook vragen stellen over gezond sporten.

02 - SCAS gecertificeerd